puncte albastre lângă pictogramele aplicației

puncte albastre lângă pictogramele aplicației pe ecranul de pornire iPhone.

dacă iPhone-ul dvs. afișează un punct albastru lângă o pictogramă a aplicației, disponibilă pe ecranul de pornire și nu știți ce înseamnă că sunteți un nou venit la iOS. Fie ai trecut de la Android, fie ești primul proprietar de smartphone. Indiferent de situația dvs., nu este ceva de care să vă fie rușine, deoarece nimeni nu se naște cu cunoștințe tehnologice. Cu toții o învățăm la un moment dat și de aceea iPhoneTricks.org este în jur, pentru a vă ajuta să descoperiți dispozitivul iOS mai rapid și mai bine.

pentru a reveni la subiectul acestui articol, punctul albastru este modul Apple de a vă spune că aplicația în cauză tocmai a primit o actualizare App Store. În acest fel știți că puteți citi jurnalul de actualizare, pentru a vă informa despre modificările recente și pentru a fi la curent cu noile funcții și remedieri de erori, pentru a utiliza aplicația la potențialul său maxim. De ce aș avea nevoie de un memento, s-ar putea întreba? Asta pentru că iOS include un mod de descărcări automate App Store care, atunci când este activ, descarcă și instalează actualizările aplicației fără a necesita permisiunea dvs.

Descărcări automate App Store setare utilitatea marcatorului Albastru pentru aplicația actualizată
primirea actualizărilor automate vă împiedică să aflați că software-ul a fost actualizat și, de asemenea, vă ține departe de notele de actualizare care vă informează ce este nou. Spre deosebire de aceasta, atunci când actualizați manual o aplicație, vi se solicită Jurnalul de modificări în vizualizarea Actualizări App Store.
cu toate acestea, chiar dacă efectuați actualizări manuale App Store, uneori este posibil să aveți o duzină de aplicații care trebuie reînnoite și apăsați butonul Actualizare toate pentru a economisi timp. Acest lucru face aproape imposibil să memorați toate aplicațiile actualizate.

actualizați toate App Store opțiune punct albastru Actualizat App Marker
marcatorul rămâne în partea stângă a numelui aplicației, în colțul din stânga jos al pictogramei, până când deschideți aplicația pentru prima dată, după actualizare. Punctul albastru este afișat după o actualizare, indiferent dacă actualizarea a fost efectuată automat sau manual. Nimic nu îl poate elimina, cu excepția unei apăsări pe pictograma aplicației care deschide noul software pe iPhone sau iPad.

fapt: această caracteristică introdusă de iOS 7 nu poate fi dezactivată. Dacă te enervează, trebuie să te obișnuiești să trăiești cu el sau să speri că o setare de dezactivare ar putea fi introdusă în versiunile viitoare de iOS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.