Blå prikker ved siden av appikoner

Blå prikker ved siden av appikoner på iPhone – Startskjermen.

hvis iPhone viser en blå prikk ved siden av et appikon, tilgjengelig På Startskjermen, og du ikke vet hva dette betyr at du er en ny comer til iOS. Du har enten byttet Over Fra Android, eller du er en første gang smarttelefon eier. Uansett hva situasjonen din er, er det ikke noe å være flau for, fordi ingen er født med teknisk kunnskap. Vi lærer det på et tidspunkt, og dette er grunnen iPhoneTricks.org er rundt, for å hjelpe deg å oppdage din iOS-enhet raskere og bedre.

For å komme tilbake til emnet i denne artikkelen, Er Blue Dot Apples måte å fortelle Deg at den aktuelle appen nettopp har mottatt En App Store-oppdatering. På denne måten vet du at du kan lese oppdateringsloggen, for å informere deg om de siste endringene og være klar over nye funksjoner og feilrettinger, for å bruke appen på sitt maksimale potensial. Hvorfor trenger jeg en påminnelse, spør du kanskje? Det er fordi iOS inkluderer En App Store Automatisk Nedlastingsmodus som, når den er aktiv, laster ned og installerer programoppdateringer uten å kreve din tillatelse.

automatiske nedlastinger app store innstilling Utility Of Blue Marker For Oppdatert App
Motta automatiske oppdateringer hindrer deg i å finne ut at programvaren ble oppgradert og holder deg også borte fra oppdateringsnotater som informerer deg om hva som er nytt. I motsetning til dette, når du oppdaterer en app manuelt, blir du bedt om endringsloggen i App Store-Oppdateringsvisningen.
selv om du utfører manuelle app Store-oppdateringer, kan du noen ganger ha et dusin program som må fornyes, og du trykker På Oppdater Alle-knappen for å spare tid. Dette gjør det nesten umulig for deg å huske alle apps som er oppdatert.

oppdater alt app store-alternativ Blå Prikk Oppdatert Appmarkør
markøren forblir på venstre side av appens navn, nederst til venstre på ikonet, til du åpner appen for første gang, etter oppdateringen. Den Blå Prikken vises etter en oppdatering uansett om oppgraderingen ble utført automatisk eller manuelt. Ingenting kan fjerne det, bortsett fra et trykk på appens ikon som åpner den nye programvaren på iPhone eller iPad.

Faktum: denne iOS 7 introduserte funksjonen kan ikke deaktiveres. Hvis det irriterer deg, må du bli vant til å leve med det, eller håper at en deaktiveringsinnstilling kan bli introdusert i kommende iOS-versjoner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.