siniset pisteet sovelluskuvakkeiden vieressä

siniset pisteet sovelluskuvakkeiden vieressä iPhonen aloitusnäytössä.

jos iPhone näyttää sinisen pisteen sovelluksen kuvakkeen vieressä, joka on saatavilla aloitusnäytössä, etkä tiedä mitä tämä tarkoittaa, olet äreä uusi tulija iOS: lle. Olet joko siirtynyt Android, tai olet ensimmäistä kertaa älypuhelimen omistaja. Oli tilanne mikä tahansa, sitä ei kannata nolostella, koska kukaan ei synny teknologiaosaamisen kanssa. Me kaikki opimme sen jossain vaiheessa ja siksi iPhoneTricks.org on noin, auttaa sinua löytämään iOS-laitteen nopeammin ja paremmin.

Palatakseni tämän artikkelin aiheeseen, sininen piste on Applen tapa kertoa, että kyseinen sovellus on juuri saanut App Storen päivityksen. Näin tiedät, että voit lukea päivityslokin, kertoa itsellesi viimeaikaisista muutoksista ja olla tietoinen uusista ominaisuuksista ja virheenkorjauksista, jotta voit käyttää sovellusta sen parhaalla mahdollisella tavalla. Miksi tarvitsisin muistutusta? Tämä johtuu siitä, että iOS Sisältää App Storen automaattisen lataustilan, joka aktiivisena ollessaan lataa ja asentaa sovelluspäivityksiä ilman lupaa.

automaattiset lataukset app store-asetus Utility of Blue Marker for Updated App
automaattisten päivitysten vastaanottaminen estää sinua saamasta selville, että ohjelmisto on päivitetty, ja pitää sinut myös poissa päivitysmuistioista, jotka kertovat sinulle, mitä uutta. Toisin kuin tämä, Kun päivität sovelluksen manuaalisesti, sinua pyydetään muutoslokilla App Storen päivitykset-näkymässä.
vaikka suorittaisit App Storen manuaalisia päivityksiä, joskus sinulla saattaa olla kymmenkunta sovellusta, jotka on uusittava, ja painat Päivitä kaikki-painiketta säästääksesi aikaa. Tämä tekee lähes mahdotonta muistaa kaikki sovellukset, jotka päivitetään.

 Päivitä kaikki app Storen asetukset Blue Dot Updated App Marker
merkki pysyy sovelluksen nimen vasemmalla puolella, kuvakkeen vasemmassa alakulmassa, kunnes avaat sovelluksen ensimmäistä kertaa päivityksen jälkeen. Sininen piste näkyy päivityksen jälkeen riippumatta siitä, suoritetaanko päivitys automaattisesti vai manuaalisesti. Mikään ei voi poistaa sitä, paitsi kosketa sovelluksen kuvaketta, joka avaa uuden ohjelmiston iPhonessa tai iPadissa.

fakta: tätä iOS 7: n käyttöön otettua ominaisuutta ei voi poistaa käytöstä. Jos se ärsyttää sinua, sinun täytyy tottua elämään sen kanssa tai toivoa, että deaktivointiasetus saatetaan ottaa käyttöön tulevissa iOS-versioissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.