modré tečky vedle ikon aplikací

modré tečky vedle ikon aplikací na domovské obrazovce iPhone.

pokud váš iPhone zobrazí modrou tečku vedle ikony aplikace, která je k dispozici na domovské obrazovce, a nevíte, co to znamená, že jste nevrlý novým příchozím do iOS. Buď jste přešli z Androidu, nebo jste prvním vlastníkem smartphonu. Bez ohledu na to, jaká je vaše situace, není to něco, za co byste se měli stydět, protože nikdo se nenarodil s technickými znalostmi. Všichni se to v určitém okamžiku naučíme, a proto iPhoneTricks.org je kolem, které vám pomohou objevit zařízení iOS rychleji a lépe.

Chcete-li se vrátit k tématu tohoto článku, modrá tečka je způsob, jakým Apple říká, že dotyčná aplikace právě obdržela aktualizaci App Store. Tímto způsobem víte, že si můžete přečíst protokol aktualizací, informovat se o nedávných změnách a být si vědom nových funkcí a oprav chyb, používat aplikaci na maximální potenciál. Proč bych potřeboval připomenutí, můžete se zeptat? Je to proto, že iOS obsahuje režim automatického stahování App Store, který při aktivním stahování a instalaci aktualizací aplikací bez nutnosti vašeho svolení.

 automatické stahování app store Nastavení nástroj modré značky Pro aktualizovanou aplikaci
příjem automatických aktualizací vám brání zjistit, že software byl upgradován, a také vás udržuje mimo poznámky k aktualizaci, které vás informují, co je nového. Na rozdíl od toho se při ruční aktualizaci aplikace zobrazí výzva k přihlášení změn v zobrazení aktualizace App Store.
i když provádíte ruční aktualizace App Store, někdy můžete mít tucet aplikací, které je třeba obnovit, a stisknutím tlačítka Aktualizovat vše ušetříte čas. Díky tomu je téměř nemožné zapamatovat si všechny aktualizované aplikace.

 Aktualizovat vše App store možnost modrá tečka Aktualizováno App Marker
značka zůstává na levé straně názvu aplikace, v levém dolním rohu ikony, dokud aplikaci neotevřete poprvé, po aktualizaci. Modrá tečka se zobrazí po aktualizaci bez ohledu na to, zda byla aktualizace provedena automaticky nebo ručně. Nic jej nemůže odstranit, kromě klepnutí na ikonu aplikace, která otevře nový software na vašem iPhone nebo iPadu.

skutečnost: tuto funkci iOS 7 nelze zakázat. Pokud vás to obtěžuje, musíte si s tím zvyknout žít nebo doufat, že v nadcházejících verzích iOS může být zavedeno nastavení deaktivace.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.